Friday, 28 June 2019 08:13

MOGO подкрепя 39. Монбат Рали Сливен

Written by  Press Center
Rate this item
(0 votes)
  Пряко свързана с автомобилният сектор и автомобилният спорт в България, компанията подкрепи втори кръг от националния рали шампионат и четвърти кръг от Балканския рали трофей на FIA.    

 

„Мого България“ ООД е част от Групата MOGO Finance, създадена през 2012 г., която вече развива дейността си в 14 държави. MOGO е бързо развиваща се финансова институция предоставяща услугите лизинг за покупка на автомобил и обратен лизинг на автомобил на физически лица, с финансиране от 2 000 лв. до 20 000 лв.

Продуктът лизинг на MOGO е много удобен при покупка на употребяван автомобил. Компанията няма ограничение за възраст, марка и модел на избраната кола. Кандидатстването е лесно, прозрачно и процесът на финансиране осигурява бързото придобиване на желания автомобил.

Покупката на автомобил е достъпна с 4 лесни стъпки на mogo.bg

1. - Калкулира се удобна месечна вноска

- Заявява се сумата онлайн на mogo.bg

- Получаване на отговор до 30 минути

 

- Подписване на договор и придобиване на автомобила

 

Услугата на MOGO обратен лизинг дава възможност на собственика на превозно средство да получи финансиране спрямо стойността на автомобила си, като продължи да го използва.  

Клиентите могат да получат сума от 2 000 лв. до 20 000 лв. и да я използват според личните си предпочитания. Заявяването е бързо, прозрачно и достъпно онлайн на mogo.bg.  

Специално за 39. Монбат Рали Сливен автокъщи - партньори на MOGO в Сливен, ще предоставят 10% отстъпка от цената на избрани автомобили при покупка с лизинг от MOGO.

 

Last modified on Wednesday, 21 April 2021 17:37
Press Center

Latest from Press Center

back to top